Anotace: ...
Otevřel jsem oči
a otočil hlavu
na Tebou
provoněném polštáři
tam,
kde stála jsi
v dokořán otevřených
dveřích
na orosenou
zářivou zahradu...
Ranní slunce
nenechavými
prstíky
pronikalo
skrz
blankytná
stříbřitá vlákna
zanechávaje
tmavý
ostrý
obrys
Tvé
siluety
a mých
rukou...