Zkouška dospělosti
Oba jsme se odhodlali
poprvé v boj vyrazit;
Bez zbroje se sobě odevzdali,
chci hradby tvoje prorazit...
Naše bojiště s prostěradlem
zkropí krev;
Až bude konečně po všem,
utichne tvůj řev...
Přečteno 784x
Tipy 3
Poslední tipující: intellect_wench, Ravena Lupus, Maggot7
Komentáře (3)
Komentujících (3)