Anotace: ta, jež k nám přichází v noci...
Vstupuješ do sna, já pak do tebe;
Oba už tušíme, že to nebude snadné,
mé srdce s vášní pomalu chladne
a ztratil jsem klíč od brány do Nebe
Vstupuješ do sna, tvé lůno se plní
a naše těla bijí rytmicky na poplach,
vysáváš ze mě život po kapkách,
tvé oči planou, tvé boky se vlní
Do žáru vášní byli jsme vrženi,
vstoupilas do sna, já vstoupil v tvůj klín,
lásku přežvýkal, vyzvrátil stín;
Tak jsou mí démoni zrozeni...