Anotace: Milostné vášně od nás odcházejí pozvolna, ale zato neúprosně.
Tvoje ruce
na mým těle
hladíš křivky
těla
Jsi všude a nikde
husí kůže
tančí po zádech
Tančíme v rytmu ...
vášně
Následuje - splynutí
dvou těl
dvou duší
V břiše mi tančí
malí andílci
doznívá vlna ...
rozkoše
Rozplývám se
do ničeho
a stávám
se vším ...