Láska

Láska

Anotace: ....

Láska

Díky tobě se vznáším a létám nadsvětelnou rychlostí,
jen tvůj úsměv, jen tvá ústa, mě od tíže země oprostí.
Bez tebe jsem nic, bez tebe jsem jiskra, jež v chladné noci zhasíná,
bez tebe je má duše vakuum, v němž každá myšlenka umírá.

Stačí jenom chvilička
a budeš hodná holčička.
V mé náruči budeš sladce spát
a já tě budu milovat.

Nestačí mi tvé tělo a vlasy,
já chci více ze tvé krásy.
Chci tvé srdce, chci tvé sny,
se mnou se ti vše vyplní.

Málo je dnes naděje , proto musíme být dva.
Ve dvou jsme silnější a jen silnější přežívá.
Hodně je tajných přání a ještě více snů,
rozdělíme se o teplé jídlo i přikrývku.

Pryč jsou zlé časy a přichází ještě horší.
Plameny lásky však tím více hoří.
Ať se stane cokoli,
nás jen tak něco nezlomí.

Noci jsou chladné, naše srdce však ne.
Dny jsou občas jasné, naše budoucnost však ne.
Svět možná jednou spadne, naše důvěra však ne.
Tělo možná zvadne, naše láska však ne.
Autor Desktop_men, 09.02.2007
Přečteno 803x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí