Náhradní řešení
Anotace: ... v nouzi poznáš ....
Při aktu milostném údy mi ztuhly
jako bych nanosil ze sklepa uhlí
pot jsem si otíral zničeně z čela
milá se vzrušením celičká chvěla
v té chvíli nemoh‘ jsem skutečně uhnout
i když úd který měl odmítal ztuhnout
a já si prožíval pekelná muka
záchrana byla jen ústa a ruka
Prý bylo zklamáním pro moji milou
že jsem se pokoušel jít na něj silou
řekla mi miláčku mně to tak stačí
jazyk a prstíčky mám mnohem radši
Komentáře (4)
Komentujících (4)