Anotace: ...
....-Když jsem byl dítě, myslel jsem jako dítě, mluvil jsem jako dítě, když jsem dospěl všechno jsem zapoměl - ......
Chtěl bych být zase dítě třeba jen proto abych mohl říct miluji tě bez obav z toho co se stane.
06.04.2016 19:38:16 | Mácha