Nadržená
Hmmmm
jen se tiše natáhnout podél mužného těla
a prstama po něm zvolna plout vrr jo to bych chtěla..
Po nahé kůži drápky běží.
Rtů jazyk se dotkne stěží.
Sten vzývá tvoje čelo
Chtít a třít se o tvé tělo.
Tak tu ležím opět sama
v lůně vlhko s prstíkama.
Bradavky jak ztvrdlý med..
Saj ze mě teď horký led
Chci zas běžet volná být...
S vlkem svuj čas provčit...
Chi zas cítit mužské tělo
to co tolik mě chybělo..
V klíně horké mlíčko tvé
napoje mě at nezaschne :)))
Přečteno 916x
Tipy 5
Poslední tipující: Robbertos2, Poetik, Mácha, Jort
Komentáře (3)
Komentujících (3)