Bermudy
Anotace: Začalo to u bermud…
Pěstuj si řezbáře svého těla!
Jinak bys úplně zkameněla.
Polož jej nahého na bermudy,
dlaněmi poté mu naber údy,
zmasíruj lýtka, stehna i hýždě,
myšlenky své soustřeď na hlemýždě;
byť ještě dávno nebude rudý,
zatouží do tebe — horké — vjíždět.
Přečteno 556x
Tipy 11
Poslední tipující: Robbertos2, Mácha, Donne, Amonasr, básněnka, Frr, Jin&Jang
Komentáře (3)
Komentujících (3)