Anotace: X
Vlasům v culíku
prstem od krku
po páteři na kříž
v doteku hadím
...kalhotky přetrhnu ...
...a prý si stále nalomená...
tak buď na čtyřech
ruce sepnu strunou za zády
hoříš v mý představě
fantasticky nemravné
vyladím Tě prsty
...a sem tam kousnu...
držím Tvý půlky
a palci od vnitřních stran stehen
vystínuju krásy křivek pozadí
stoužená do kolen
útokem na pevnost
rozfoukám oheň
...mám žízeň...
a hasit nebudu
*
zatím ve skice
"V"