Anotace: . . .
Třešňová láska
Dal jsi mi květ do vlasů -
Řekl ´ s, když -
Vykvetl sad růžový,
Miláčku, víš, -
Jsi můj svět třešňový . . .
Jsi má láska třešňová . . .
A pak - já celá zrůžovělá -
Řekla, když –
Ozdobíš mne celou,
Já uvěřím ti, víš, -
Že jsem tvou milou . . .
Já tvoje láska třešňová . . .
A pak - budeš-li chtít -
Řeknu ti -
Ochutnej, co do chutě,
Já slibuji -
Že nezklamu tě . . .
Jsem celičká třešňová . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
Já sem ale osel , přecpal jsem se třešnemi
a Fanynku pořád né a né najít bodejť jo když je pod květy
uffff nemáš hrnek mlíka ?
02.05.2018 11:37:45 | klaun
??? klauníku, nemám, ale zírám s radoSTí :-))! Bezvadný překvapení, to se Ti vážně povedlo :-))!
02.05.2018 11:46:38 | Fany