Anotace: ...
Užít si v letadle,
lze každý den,
mě to však napadne,
jen když mám sen.
Dělat to na autě,
dobrý to nápad.
Jenže jsem ve vaně
a začínám chrápat.
Co takhle v kurníku,
tam je to vzrůšo.
jsem už bez perníku,
musím si zas šňupnout.
Vítězí pohovka,
je totiž za rohem.
Jarmilka, hotovka,
chutná jak s tvarohem.
hahahaáááááááááááááááááááá cožeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :-DDD jako slepice nebo jako žna? :-DDD
24.05.2016 00:00:47 | tvořilka