Žádost
Nevím, jak muže požádat
zda-li mi může ukázat
to, co jsem ještě nepoznala
Svět hlubokého dotýkání
zvuky sténání a naříkání
pot těla a chuť kůže
dech co sotva více zmůže
A tak Tě prosím vejdi dál
tam, kde se jiný nedostal
rozepni pouta zatčená
já chci být Tebou vedena
a objev ve mně poklad můj
a nikdy toho nelituj…
Nevím, jak muže požádat
a zda-li by byl vlastně rád…?
Přečteno 962x
Tipy 16
Poslední tipující: Marsinka, Kapka, Jeněcovevzduchukrásného, Dreamy, Jin&Jang, Jort, takova, lala, Frr, Nikita44, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)