Anotace: . . .
Oblékám tě
oblékám tě -
na své tělo
a vždycky v neděli -
jsem tvou snídaní
i večeří -
život mi nadělí -
dárek v přítmí pokoje
když se
sešeří . . .
oblékám tě -
já bláhová
to ti postačí -
víc ty nežádáš
mé city v předsálí -
slzy potlačím -
a pak uhasím lásku
co tebe
nepálí . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Krásná, dotýká se ...
24.06.2016 12:14:51 | Ragnell