...zkrocená touha...
Vře ve mě touha, noc je mi dlouhá,
když nejsi semnou.
Potvůrka chtíč nechce jít pryč,
když nejsi semnou.
Vášeň mi pevně svírá duši, srdce mi přitom strašlivě buší, když nejsi semnou.
A když jsi semnou, nabývá to větších rozměrů,
ale neboj já se s tím poperu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)