Anotace: . . .
Ráj
bez šatů a bosa -
můj chléb je ranní rosa -
mé šaty -
korále z klokočí . . .
a můj dům je chrám -
zelené listy tam i tam -
má střecha -
čisté nebe . . .
já zašeptám si do ticha -
ať láska za mnou pospíchá -
smutno je tu -
bez tebe . . .
tady nemusíš se ptát -
a můžeš se mnou spát -
v ráji přece je -
vše dovolené . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts