Anotace: Taková něžná erotika
Slížu ti ji do křížku,
nejcennější zboží,
sladkost toho koblížku
ta je prostě boží.
Jsi má holka nádherná,
miluji tě velmi,
v dáli svítí lucerna,
blíží se k nám šelmy.
Hladím tiše prsa ti,
líbám vlhkost v klíně,
noc se s námi klikatí
divoce i líně.
V změti vášní zasténáš,
akord táhlých vzlyků,
zazní to jak otčenáš
na letním trávníku.
Tělo tvé pak prohne se
jak luk, před výstřelem.
Příznám, je má obcese,
spojit se s tvým tělem.
Po fyzickém spojení,
přijde souhra duší
a polibků rojení,
které sexu sluší.