Anotace: tam na lesní mýtině . . .
Jahodový korále
tam na lesní mýtině
ať duch lesa promine -
otrhal jsi palouk celý
a na stébla trávy
na mý tělo holý -
korále´ s mi navlík´ -
pěkný
jahodový
díval ses pak dlouho
a svítil si tou touhou -
jak mi ty korále sluší
mně zčervenaly uši
já myslela, že ještě ne -
že dneska se -
„t o“
nestane
tam na lesní mýtině
ať duch lesa promine -
řekl ´s, že máš hlad
„ t o“ muselo se stát
a korále rozsypaný -
nebyly už pěkný ani -
byly celý
- pomačkaný . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Poznámka:
Krásná dívka oblečená jen do jahodových korálků se skrývá za tím šutrem, když chvíli počkáte, určitě ji zahlédnete :-). Hezký den!
Tam na té mýtině
snad mi ten pár promine
když projdu tiše
cestou lesní říše
po špičkách
:-) Hezká básnička ;-)
Mám chuť na jahody :-D
11.08.2016 00:14:32 | Kubíno
Fany, já bych nejdříve zbaštila ty korále... :)
10.08.2016 22:09:38 | Philogyny1
:-), určitě - to by bylo nejlepší, tady ten postup je nějaký špatný :-( :-), díky moc Philogyny!
10.08.2016 22:23:22 | Fany