Anotace: ...
Zkroucený pahýl
na levé noze,
lepší než motýl
na pravé koze.
Flaška v kostele,
hraje se v klidu.
Zmačkané koule
topí se v lihu.
Alkohol pomáhá,
překonat zábrany.
Janička nasává
mlíčko od Jany.
A Pepa otálí,
slízat tu smetanu.
Sex přeci nepálí,
tak co já dostanu?