Anotace: když dýcháš mi na víčka . . .
Nevinná
když dýcháš mi na víčka
a já vnímám tvé
má maličká
a pak tvůj rychlý dech
a bloudění prstů tvých
v mých skrytých záhybech
když nepřestává
vím - já dnes budu jiná
tahle schůzka nebude
nevinná
už ne . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Fíííha,já ... to je venku krásně ... jdu sbírat verše z básně .
11.09.2016 23:03:44 | klaun
Rychlý dech doteků po krajině a řeka si dál zpívá líně jen ve vlnách se čeří rybky... :)
11.09.2016 18:11:09 | Philogyny1