Krvavý pláč
Anotace: Jo, děťátko dá někdy fušku.
Rudá jak oheň a právě tak palí,
když naděje naše zmizela v dáli.
Krůpěje krve taď kanou mi z těla,
zas měsíc pryč, já neotěhotněla.
Můj klín se nebrání, vzdává se zcela,
divokému rytmu mužského těla.
Mnohokrát vypleněn, přece žhne touhou,
spermatem ochlazen na chvilku pouhou.
Souložím mnohokrát, souložím s chutí,
touha po dětátku k tomu mě nutí.
Manžel vyzval proradny osud k boji,
netřeba vzdávat se, dokud mu stojí
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
Komentáře (4)
Komentujících (4)