Anotace: ... cokoliv
Malíček na stehně
a palec u pasu,
prostředník bezedně
topí se v úžasu.
Se slanou příchutí,
když rty se přitisknou,
jsem při tvém prohnutí
obrazným lingvistou.
Sobecky pro tebe,
něžně a nevinně
vezmu tě do nebe,
sám ztracen v hlubině.