Anotace: . . .
Paprsky
jeden za druhým
se řadí
na těle mým
jak sloupořadí
jsou tak podobné
jako tvé ruce
snad upřímné
je tvoje srdce
je to tak prosté
chci věřit tomu
asi už posté
nejsem ti jen
k tomu
jednomu
?
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Konečně nám zase trochu zasvítilo. Hezké bilancováníčko. :O)
24.10.2016 20:27:48 | Tichá meluzína
Drahá Fany...Máš skutečně nádhernou tvorbu:-)
24.10.2016 15:16:16 | Tvořilka Lenka