Anotace:
Kočka krajková
přišel jsi
a také tvůj úsměv tu byl
jen dotkl se mne
už mne pobavil
a tvůj pohled na tělo mé
dopadl tak měkce
jako bys kočku pohladil
po srsti jen lehce . . .
tak jako ta kočka
začala jsem příst
(kdo počká ten se dočká)
v mých očích mohl´ s číst
záblesky ty smyslné
co večer neřeknou ti ne
a jestli necháš si pak
ujet i poslední vlak
slibuji!
že budu tvá
po celou noc
(mám takovou moc)
když miluji . . .
já s nocí černobílá
jen v očích jas
(zrušíme čas)
slibuji!
když miluji . . .
jsem přece tvá
kočka krajková . . .
mňau
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Páni! Páni! Páni! Fany udělala jsi mi obrovskou radost, s dovolením si ukládám a je to famózní. Mňau. ST. :-))
20.11.2016 11:53:00 | Iva Husárková