Kunilingus
Anotace: verše s hvězdičkou lechtivé vzrušení
Sál jsem vláhu z misky
Skryté ve tvém lůně
V nose mne šimral
Jemných chloupků mech
Prsty já rozevřel pysky
Hrál si jak malé slůně
Vzdáleně vnímal
Tvůj hluboký a táhlý dech
Závojíčky plály touhou
Bych je zuby tiskl
Nad brankou šneček hladký
Se pod jazykem chvěl
Já stal se rozkoše slouhou
Leč než by jeden pískl
Čas pro nás byl krátký
K vrcholu pomalu spěl
Přečteno 1152x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Cyrda, Kubíno, Poetik, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (3)