Anotace: .
velice hezká, není zbytečně dlouhá, určitě se bude dotyčné líbit... Je také dobré si dávat pozor na slova, které používáš (pochybuji, že budeš někoho polévat mešním vínem - u vína jsou možné vhodnější přídavná jména). Osobně bych prohodil verše v poslední sloce na 2 1 4 3 neboť čeština dává důraz na poslední slovo ve větě nebo pslední verš.
13.02.2007 23:44:00 | Ksíkos