Opět vlčím
Dala bych si
...mladý maso..
Cítit zase v sobě proud...
Vášeň pálí
chtíčem hořím
chtělo by to drápem tnout...
Dala bych si nahé tělo
zoubky jemně okusit...
Hroty ňader tvrdnou z toho...
hromadí se ve mě cit...
Dala bych si ..
mužné tělo...
Pevnost kopí
chtivě sát..
Rozdrásané
rty své svírám
Vášní tělo nechce spát..
Přečteno 720x
Tipy 8
Poslední tipující: Barčík, vodnař, Bulvár, Stavák, jondys, tato22
Komentáře (5)
Komentujících (4)