Rovnoprávnost
Anotace: rovnoprávnost, genderová vyváženost, emancipace, jednou dole x jednou nahoře
Uličníku
vkrádáš se mi do těla
všechny póry potem se blýskají
samou něhou zrychlí se náš dech
a ty na mně koukáš z výšky
a já na tebe ze spoda
Potvoro
sedláš mně jak koně
péra v matraci pod námi vrzají
mám tvé nehty zatlé v hrudi
a ty na mne koukáš z výšky
a já ne tebe ze spoda
Přečteno 747x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Cyrda
Komentáře (1)
Komentujících (1)