Anotace: Lákání do pastí neřestí.
Ach
blahem ševelím
odpoutáná od emocí
svobodná.
Vydala pocity na pospas Milému.
Vztah neměnný v korytě řeka proudí dál.
V počitku chodu chórů myšlenek
zahalená rouškou něhy rumělky.
Hledám smysl vztahu sdíleného námi.
Bavíme se
energii oplýváme
umění vytváříme
z hrou lásky si zahráváme.
Hra lásky přesná pravidla vlastní
avšak každý jinou hrou smilní.
On pokouší se v mřížce papíru poskakovat figurkou
a čísla z kostky číst.
Já tužkou křížky kreslím
snaha
v linii je ložím.
Lákám jej do pasti neřesti doteků
Mokem lásky oplývám
K okraji kalichu natéká
kapky přes okraj padají
tvořící řeku něhy
do kanálu stéká.
Bolest srdce halí
při pohledu
plýtvání toku rozkoše.
Odvahou oplýváš?
Přistup blíž hochu slunce.
Vystup k výšinám
pokud závratě se nebojíš.
Pohlédni do zraku luny
pokud čirá pravda v očích tvých ševelí.
Dotkni se líce
pokud tíhu kamene v pěsti uzvedneš.
Polibek něhy dej
pokud vnitřní boj utichl.
Okolo mého těla oviň se
pokud důvěru v sobě cítíš.
Vtrhni do mě
jestliže chceš pocítít nejsilnější energii ze mě
díky níž se hýbe Země
rozplynout se v lůně rozkoše
vášní síly dračí
přes úd rezonovat v celém svém bytí.
Bytost námi stvořit
Ve třpytu diamantu uchovat.
Rozlomit
každý v srdci nosit
na vzpomínku horlivé vášně noci.
Nedošel jsi však ani k druhému bodu?
Hochu
nejsme hodni
moku toku lásky
se opájet.