Krajinou krás
Kapkou deště co smývá prach
z těla tvého
něžných krás
z konečků řas dál po tváři
krajinou zvlněnou níž
až k oltáři
kde srdce buší
krev se pění
vře
do říše snů
a tam
vypařím se v pokladnici
lásky tvé..
Přečteno 734x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Borecká, bogen, Kett, Iva Husárková, Dreamy, Frr, kdotoví
Komentáře (1)
Komentujících (1)