Anotace: ...
Donaha
Ač netušíš...,
já v domnění, že spíš,
vklouznu ti pod peřinu.
Víčka mi těžknou včerejší nocí
a už pro ten pocit tvého objímání,
mi nic a nikdo nezabrání,
snit si nás donaha.
Prý pomáhá...
hlavně se nebát chtění
a dlaň položit tam,
kde tvé to tolik sluší,
stydět se a červené mít uši?
Už dávno mě nebaví.
Oči, úsměvy, polibky,
bradavky, bříško, klín,
ty celý....,
kdo mě zastaví a proč.?
Chci si nás donaha snít...
a pod víčky roztočit,
vášnivý kolotoč...:-)
ještě lepší je donaha být...jdu se svlíct a skákat do závějí...
03.02.2017 07:16:05 | enigman
Zkrátka....ti malí kluci, ale po takové sauně, by to od věci nebylo...:-)
03.02.2017 09:55:19 | Dreamy
O... Dreamy, bezvadné, že jsi zhasla... vášnivé představy, jsi skutečná divoška... fantastický nápad, moc se mi líbí. ST. :))
02.02.2017 07:27:59 | Iva Husárková
Jéjda klaune, honem si zakryj oči dlaní
zřejmě sis spletl pokoj, nebo tě zmátl ten kolotoč ?
Au já se nedívám ..... au to byla asi skříň
Mňííííííau...... jejda micka :-)
Nádherné verše Dreamy
01.02.2017 21:05:33 | klaun
I klaun jednou musí pochopit,že je lepší se dívat. Tolik to pak nebolí...:-))
Děkuji, smíšku. :-)
01.02.2017 22:42:55 | Dreamy