Cynický romantik
Vrať se mi, příteli.
Lepší, než samota
je ležet v posteli
a do slov se zamotat.
Neznám tvé jméno,
tvou tvář jen letmo.
Chci si jen zašukat,
chci jen to jedno.
Ztratit se v objetí,
přečíst ti básničku,
v noci tě vykopnout
za svitu měsíčku.
Jsem prostě romantik,
co k tomu říct?
Cynický romantik,
jen to, nic víc.
Přečteno 877x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Aiury, Jin&Jang, Aingealag
Komentáře (2)
Komentujících (2)