Anotace: ...
Tělo lesklé, jako medem polité,
vláčné, poddajné a sprchou strachu omyté,
jen rouchem noci přikryté.
Světlu měsíce se údy nastavují,
mou morbidní touhu marně zastavují.
Řetězy je zaškrcují.
Trháš sebou, jako noční motýl u lampy.
Začínám do tebe psát coby kartograf do mapy.
Ruce mé jsou mucholapy...