Anotace: &&&
.
potichu svlékej city
vstupuj do mě
jak noc v mlze
a šeptej
vše je v ceně
vše zdá se zvláštním flirtem
tvé ruce na mém těle
s tvým rytmem
prstokladem
plujem mořem orgasmů
pro lásku
nebo jen vášeň
pro sex
tvrdě s každým přírazem
levitace
porušena gravitace
ty ve mě vibruješ vesmírným stahem
M.i.l.u.j. mě
nic mezi tím
jen ty dvě čistá slova
jemná jak struna
jak voda plynu tebou
s každou bouří tobě blíž
Oba jako obloha matka hvězd
je to ta romantika?
je to...
Chci víc
víc
jak po noci den
do duchen svítání
tvůj parfém
tvou kůži
tebe...
Dech se uklidnil a stal se ostrovem
snad k němu doplavem
*
...to sou štyrky? Pětky? To víš, my s nulkama to těžko dokážeme odhadnout... o čem je báseň? Hahááá... :-))
10.03.2017 13:12:56 | Iva Husárková