Anotace: Milá byla umytá
Má milá se koupe a přemýšlí
Co si vezme na sebe až se osuší
Pojď ke mně, lehneme si na sebe
Vnitřně mě při tom uslyší
Její odraz lehký úsměv spatří
Na bohy už si hrajem jak se patří
krásně a něžně napsané, moc povedené dílo :)
06.04.2017 09:32:49 | Poetik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?