Anotace: Trochu erotiky pro dnešní den ... :) :)
Lásce nadoraz
Tvé jemné vlasy voní po malinách
když ranní slunce běhá po trávě
jsem pořád stejná a přece trochu jiná
a možná že ti o tom budu vyprávět
Kreslíc prstem po tvých nahých zádech
zpola rozpuštěné letokruhy něhy
počítej se mnou – nádech, výdech, nádech
proč jen se obzor najednou zdá bledý?
Posbírám maliny na svém holém břiše
a nechám slunce vysušit náš čas
neříkej nic, co nechtěla bych slyšet
zas jednou lásce jsme byli nadoraz
Spousta nádherných obratů v jednom obraze vyústění. Toto je Báseň Básní. A na pozadí síla živé lásky. Jo, pořád se nám "cpe" do života a chce být krmena. Je mi moc fajn. Že to také někdo ví. Díky.
16.04.2017 16:56:10 | VEDz RVAHEs