Anotace: ...
♫
Na kůži mám
odstín černé mamby
průsvitná
je noc
jen když se svléknu z krajky
z nitek propleť
svou dlaň
až na můj klín
chci to
chci tě
prostě pít
rozklikni
znamení
mého proužku
udělej to
malinko
trošku
....
hm... že jsme se ještě neviděli... to je mi záhadou :)
13.05.2017 20:00:44 | Favi
...víc to určitě nepůjde...:)
12.05.2017 18:09:56 | Jort
:-))
12.05.2017 20:40:30 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?