Dnešní noc
Touhou polštář svírám,
na místo vedle sebe se dívám,
chvět se začíná mé tělo,
trochu té vášně by prý chtělo,
k tomu trocha sténání,
a pak sladké líbání,
prostě od všeho trochu, od všeho moc,
chci se s tebou milovat celou dnešní noc!
Komentáře (5)
Komentujících (4)