Prolínání
Když tě vidím,
Objímám tě,
Že se nestydím,
Očima svlékám tě.
Začnu tě líbat,
Něžně a slastně,
Vášnivě,
Je to krásné,
Pro oba,
Prostě úžasné.
Začnu tě svlékat,
Naše těla se začnou prolínat,
Začneš povzdychovat a hekat,
A já nemusím jednou lásku proklínat.
Naše těla v harmonii,
Se spojili,
Nemyslím to v ironii,
Ale pro sebe sme se narodili.
Smě dvě těla,
Ale když spojíme ruce,
Sme to co si chtěla,
Dvě duše,ale jedno srdce.
Komentáře (0)