Anotace: O milování, o sexu, o rozkošoši nebo snad o orgasmu?
Máš asi pravdu, moc to hltám a pak to štěstí nedokážu vnímat. Budu si Tě muset dávkovat v menších dávkách. Koukám na Kameňák a musím se smát. Tvoje textíky mne spíš dojímají. Tak se jdu bavit alternativou.
17.05.2006 21:41:00 | umělec2