Anotace: ...nejsou jen výsadou dětí
Bubáci nejsou jen
výsadou dětí
mám jich plnou skříň
a spolu s nimi
spoustu smetí
které dveřmi
vymetám
a oknem
se mi vrací
-Sedmihlaví draci-
s tvojí tváří
*
*
*
přikovaná
na oltáři
v rozmláceným
kostele
Bůh tu není
(Ještě nevstal
z postele)
Křičíš z dálky
a hned těsně
vedle mě
Ještě není ráno
-bude to jak posledně-
*
*
*
(Ještě není ráno)
Ještě není konec
bolesti
...a pouta visí
dolů
z pelesti...
........
... v rozmláceným
kostele
Bůh tu není
(Ještě nevstal
z postele)
... dobrej kus poezie
01.10.2023 08:03:13 | lawenderr
Já mám bubáky spojené s něčím fakt netypickým.. až mě to teď vehnalo slzu do oka.
29.09.2023 20:53:15 | CoT
To je hodně dobré. Ahoj.
17.07.2023 16:11:21 | Václav