Emancipace ....
Anotace: ... doplněk Ruprechtovy ... " Velká kastrace ..."
.
Ještě stěstí
že věda
nezadržitelně
kráčí vpřed ...
A baterie
mají
..čím
....dál
.....tím
... ... větší výdrž ...
Na rozdíl ... od nás ...!!
*
Komentáře (7)
Komentujících (7)