Anotace: ...pro nás rozvášněné...pro rozkoš po ránu...
Sbírka: Vášeň na každou noc
Nadpozemská slast
Roztáhni se mi, krásko milá,
odhal svůj zázrak, který jsi skryla.
Který prstík si s Tebou bude dnes hrát?
Copak to s Tebou dělá?
První jen jeden, ale v tvé jeskyňce
mohou být i dva….
Je to tak vesmírně rajské, že vrním, odlétám….
Muž zatím čeká, vztyčený má pyj,
ona je pod ním magnetický cíl,
roztoužená, toužebně čeká
navlhčená…
Muž může v této nadpozemské slasti
s ní plout bezhlavě do nekonečna….