Anotace: Ještě než dnes zalehnu pod peřinu...
Sbírka: Vášeň na každou noc
Pod peřinou pěkně spolu,
kapky ťukají na střechu,
kloužou, hrají si, nahoru a dolů.
Ty líbáš mě do vlasů, slyším tvůj dech.
Cítím tvou vůni, Lásko, všeho hned nech.
Buď se mnou v pelíšku, buďme si nablízku.
Na vteřinu, na minutu, na hodinu,
na celý dlouhý den………………..
Hrajeme si jako kapky deště,
nahoru a dolů,
chvilku já a chvilku ty na zádech,
jemně ve mně klouzáš tam a sem.
Nemůžu přestat, prosím ještě.
……..kap, kap, kap………………
………Otevřu oči, byl to jen sen.
Černočerná tma se na mě mračí.
Jsem tu jen já, peřina a můj vzdech.
scénář
18.10.2017 20:56:03 | poeta
v pohádce? ve snu? pod peřinou?
18.10.2017 20:57:38 | Šípková Růženka
zcela neskromně..věru vše
18.10.2017 20:58:47 | poeta
stačí se zasnít,
pootevřít knížku
své vlastní fantazie...
a vlézt pod peřinu
a hle, Růženka tam je.
18.10.2017 21:00:48 | Šípková Růženka