Anotace: Vzpomínky na minulost.
Sbírka: Žena mnoha tváří
...krásný výraz jako puzzle zapadli jsme spolu. Ano, muž a žena jedno puzzle jsou, krásně do sebe zapadají...
14.10.2017 23:50:09 | Šípková Růženka
Moc se mi to líbí...je v tom láska, milování, a nakonec facka od života...akorát si myslím, že chtíč není zpropadený:):):) je to prostě součást našeho života jako smích a pláč...
14.10.2017 16:28:39 | Anděl