Anotace: ... barevně snít můžeme pořád.
Sbírka: Vášeň na každou noc
Krásně se zahřejeme
společně v náruči.
Rozpálená těla svá
ve vaně namočit.
Voda nás příjemně,
něžně chladí.
Naše těla spletená
svou notu lásky ladí.
Usínám, barevně sním.
Já jsem tvá Violka,
struny mi nacházíš,
na ňadrech, na zádech
v klíně roztouženém.
Ty jsi můj Klarinet,
stačí jen nadechnout,
prstíky pohladit
a jemně si fouknout.
Klarinet s Violkou
slastně si hrají.
Noty sic neznají,
spolu se svádí.
Jéééé to je tak nádherné, úplně mně to roztoužilo...jsem naměkko...Růženko - to se ti opravdu povedlo, kdo by si nechtěl takhle hrát! Každý po tom toužíííí!!!
20.10.2017 06:27:39 | Anděl