Anotace: Věnováno P...
Zpíval jsi mi písničku
o lásce, o zakázaných nocích,
u toho houpals mě v bocích,
a sahal mi do rozkroku...
Chtěla jsem plakat,
vyznáním odlehčit srdeční kámen,
který mě dokola láme a láme...
Dozpíval jsi sloku.
Nestihla jsem říct nic.
Dolů do tmy jsi mě vlekl,
políbil mě, potom svlékl...
Ach, Ty cvoku...
Dáváš se mi,
kousek po kousku,
do papírových ubrousků...