Anotace: ...zvědavost mého prstíku po tvém těle...
Sbírka: Vášeň na každou noc
Vezmu svůj prstík a vložím do tvých úst.
Ty jemně otevřeš je…
Zoubek, po zoubku pohladím
tvůj jazýček nalézám…
To je to co dráždí, vzrušuje Tě.
A prstík klouže níž…
Nejprve nalezne tvou bradu.
Přes krk se sune k hrudi tvé,
cítím tvou neskutečnou touhu.
A prstík pokračuje na pupík,
na kterém několikrát obkrouží.
Dělat kruhy na těle tvém.
Je to, co nesmírně jej baví.
Ale prstík je stále zvědavější…
Kde muž svou pýchu ukrývá?
A už míří k rozkroku,
kde nalezne poklad tvůj,
který proti prstíku protikladem je.
takže se jdu
zase vysprchovat
studenou...
:-)
31.10.2017 12:55:07 | piťura
Už zase...my ti tedy s Anděl(kou)dáváme. Hezký den a děkuji.
31.10.2017 14:10:08 | Šípková Růženka
jste jako dvojčata
jedna lepší
než druhá...
:-)
31.10.2017 18:29:33 | piťura
...jsme spolu zajímavě propojené společnou myšlenkou...je to hodně zajímavé...děkuji, že sis toho všiml...
31.10.2017 18:30:40 | Šípková Růženka
Jéééé to lechtá ... jééééé hihihihihihihi ne nedělej to ííííhihihihi ...
pardón působilo to tak živě :-(
ST :-)
29.10.2017 06:37:40 | klaun