touha
Roztáhni nohy, miláčku
vím, že to chceš.
s rukou zarytou v polštáři
křičíš, nepřestaneš.
Přitom jediný po čem toužíš
abych byl na tobě
V TOBĚ
nehty v mejch zádech
pokoušíš!
dám prostor svý zlobě.
Chci tě celou, krásko
Chci tě svlékat
Co skrejváš pod šatama, lásko?
znám tě
díky
ale chci víc.
Přečteno 1315x
Tipy 4
Poslední tipující: Ruda Štola, Šípková Růženka, piťura
Komentáře (1)
Komentujících (1)