Anotace: Tobě...
Zahalená jen v dýmu cigaret
ležím Ti na posteli.
Duši mám také nahou a
čekám na povely.
,,Líbej mě, tady, a pak tam...“
,,Ráda do tvých třísel ztroskotám...“
I ty rád kroužíš jazykem jako orel
kolem skal,
vytrvale, hluboce,
snad abys z nich zlato vysekal.
,,Jsi tak... čistá...“
,,Věrná ti, a jistá.“
...ano,ano, je středa, je středa, je středa,
ale já to mám radši v sobotu...Moc hezké, děkuji
08.11.2017 18:57:27 | Šípková Růženka
Máš pravdu, sobota je ideál, ale chybí mi k tomu pátek a neděle, aby to bylo 100%. :) To já děkuji! :)
08.11.2017 19:07:23 | Stela
...to máš pravdu
08.11.2017 19:08:36 | Šípková Růženka
holky, spletl jsem to
promilovat celý víkend je lepší
co lepší, je to krása
přeji brzké uzdravení
:-)
ještě k té básni
dostalo mě
to čekání na povely...
09.11.2017 11:12:02 | piťura
Děkuji Ti, ale včera mi dali antibiotika, tak se můžu i s tím promilovaným víkendem rozloučit... A že by bodnul. :)
Kdybych se rozkecala o těch povelech, bylo by to tu už moc zvrhlé. :)
09.11.2017 12:45:57 | Stela